„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+7.2 °C
apmācies

Domes izpilddirektores amatā iecēla Ingu Goldbergu

Daugavpils domes sēdē 23.oktobrī tika iecelta jauna domes izpilddirektore. Turpmāk šajā amatā strādās Inga Goldberga, kura iepriekš pusotru gadu veica Marka Rotko mākslas centra mārketinga speciālista pienākumus.

Deputāti neuzdeva jautājumus Ilgai Goldbergai, jo pirms vairākiem gadiem viņa strādāja domē un vadīja Attīstības departamentu, tāpēc daudzi viņu pazīst.

Uzrunājot deputātus, Inga Goldberga teica, ka viņai nebija viegli pieņemt lēmumu par aiziešanu no darba Rotko centra, lai uzņemtos tik sarežģītu un nopietnu amatu, bet, redzot, ka pašvaldība Jāņa Lāčplēša vadībā veiksmīgi strādā, viņa izlēmusi. I. Goldberga ir pārliecināta, ka, kopīgi strādājot, izdosies daudz sasniegt, jo viens cilvēks bez komandas nav karotājs. Domes priekšsēdētājs Jānis Lāčplēsis teica, ka I. Goldbergas darba pieredze neradīja šaubas par viņas kompetenci un augsto profesionālismu, tāpēc viņa bija vispiemērotākā kandidāte.

Kad I. Goldberga jaunajā amatā būs iepazinusies ar dokumentāciju, viņa sāks strādāt pie 2015. gada budžeta veidošanas.