„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+10.7 °C
apmācies

Sveica lauku attīstības konkursu uzvarētājus

Rudens ir padarīto darbu izvērtēšanas laiks, tāpēc arī Daugavpils novada dome kopā ar sadarbības partneriem 25. oktobrī sveica lauku attīstības konkursu laureātus.

Visus suminātos vieno mīlestība uz dzimto ciemu un pagastu, centieni dzīvot sakoptā vidē un attīstīties.

Nīcgales SIA „Jaundīķi” saimnieks Gunārs Pabērzs saņēma balvu „Gada investors”. Viņš nepilnos 25 gados ir paplašinājis saimniecību 100 reizes (no 7 līdz vairāk kā 700 ha), savu izaugsmi ir saplānojis līdz pat 1000 ha, tāpēc investē attīstībā, proti, pagājušajā gadā vien gandrīz 400 000 eiro ir ieguldījis modernizācijā.

Naujenes pagasta SIA „Meliors Krauja” valdes loceklis Andrejs Buzajevs lepojas, ka viņa vectēvs šajā uzņēmumā ir strādājis vairāk nekā 50 gadus un ka viņš vectēva pēdās iet jau 9 gadus, turklāt šobrīd, strādājot vienā komandā ar Antonu Somu un kolēģiem, jaunie uzņēmumā investē mūsdienīgas idejas, pretī saņemdami milzīgu dzīves un darba pieredzi. „Jaunajiem ir jāiesaistās biznesā, tā ir ļoti interesanta dzīves joma,” teica Andrejs.

Visu rakstu lasiet 28.oktobra numurā.