„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+13.6 °C
apmācies

Ģimenes diena muzejā 30.novembrī

Turpinot aizsākto tradīciju, arī šī mēneša pēdējā svētdienā, 30.novembrī plkst. 13.00, Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejā ikviens interesents tiek aicināts uz ĢIMENES DIENU. Šoreiz muzeja apmeklētājus sagaida tikšanās ar vēsturisko klubu „1914” un aizraujošs stāsts par senlietu un dārgumu meklēšanas noslēpumiem.

 Daudzi no mums bērnībā ir aizrāvušies ar piedzīvojumu stāstiem par pirātiem, arheologiem, varoņiem un citiem piedzīvojumu meklētājiem, kas savu mūžu pavada aizraujošos dārgumu meklējumos. Izrādās, šādi cilvēki, kas brīvo laiku pavada senlietu meklējumos, ir ne vien grāmatās un filmās, bet arī mūsu vidū. Un 30.novembrī ikvienam muzeja apmeklētājam būs lieliska iespēja izzināt viņu noslēpumus, tiekoties ar vēsturiskā kluba „1914” biedriem, kas ne vien pastāstīs par to, kā tiek meklētas vēsturiski vērtīgas senlietas, bet arī praksē parādīs, kā tas darāms un atklās vēl daudzus jo daudzus „dārgumu mednieku” noslēpumus.

 Ieejas biļete: EUR 1,42 visai ģimenei neatkarīgi no cilvēku skaita.

 Esiet laipni aicināti!