„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+7.2 °C
apmācies

Jaungada eglīšu būs vairāk

Šogad Daugavpils iedzīvotājiem un viesiem tiks piedāvāti vairāki jauninājumi gan Ziemassvētku un Jaungada noformējumā, gan izklaižu ziņā.

5.decembrī Vienības laukumā iedegs pilsētas galveno egli. Jau tiek iekārtots bērnu un pieaugušo iecienītais Rūķīšu namiņš, kas būs atvērts no 5. decembra līdz 8. janvārim. Mazie daugavpilieši varēs vizināties karuseļos, bet pieaugušie Ziemassvētku tirdziņa kioskos varēs iegādāties dāvanas un gardumus sev un bērniem. Ja veiksmīgi noslēgsies konkurss, iespējams, Vienības laukumā darbosies liela slidotava un slidu noma.

26.decembrī pilsētā tiks plaši svinēti Ziemassvētki, savukārt Jaungada naktī pilsētnieki varēs vērot svētku salūtu un piedalīties diskotēkā Vienības laukumā.

Šogad galveno egli veidos daudzas mazas eglītes. Ziemassvētku egles būs arī visos mikrorajonos, mazas eglītes veidos arī lielo egli pie ledus halles. Pirmo reizi egle tiks uzstādīta pie Marka Rotko mākslas centra un Daugavpils Universitātes.