„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 18. aprīlis
Ceturtdiena
Jadviga, Laura
+6.2 °C
apmācies

Daugavpilī tiks iedegta galvenā pilsētas svētku egle

Piektdien, 5.decembra vakarā, Daugavpils centrā, Vienības laukumā, tiks iedegta svētku egle un atvērts Rūķu namiņš.

 Pasākuma sākumā, plkst. 17:00, visi klātesošie Vienības laukumā tiek aicināti uz koncertu „Iededzies, eglīte”. Tā laikā Daugavpils kultūras biedrību dāvātās dziesmas, dzejoļi vairākās valodās, dažādu tautu dejas un tradīcijas ikvienam klātesošajam koncerta laikā palīdzēs uzzināt, kā sveicieni Ziemassvētku eglītei tiek izteikti Latvijā, Lietuvā, Polijā un citās valstīs. Savukārt pēc koncerta, plkst. 17:30, visi tiek aicināti uz visgaidītāko notikumu – svētku egles iedegšanu un Rūķu namiņa atklāšanas brīdi.

 Lai pirms svētkiem ikviens varētu iegādāties interesantas Ziemassvētku dāvaniņas – suvenīrus, adītas preces, eglīšu rotājumus, piparkūkas, karstu tēju u.c. amatnieku sagādātus pārsteigumus, katru dienu no 5.decembra līdz 5.janvārim Vienības laukumā darbosies Ziemassvētku tirdziņš. Svētku noskaņu Vienības laukumā palīdzēs radīt arī bērnu atrakcijas – karuseļi, kas 5. decembrī un 26.decembrī darbosies bez maksas.

 Tiekamies 5.decembrī plkst. 17:00 Vienības laukumā!