„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+8.7 °C
neliels lietus

Pateicās Ilūkstes novada lauksaimniekiem un uzņēmējiem

Eglaines kultūras namā 28.novembrī notika Ilūkstes novada zemes kopēju un uzņēmēju balle, kurā pašvaldība labākajiem pasniedza Pateicības rakstus. Sadarbības partnerus godināja arī Jēkabpils piena kombināts, SEB banka un Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centra Daugavpils nodaļa.

Visus laureātus vieno kāda lauksaimnieka paustais -- zemnieks nebaidās nedz darba, nedz grūtību un, jo viņš vairāk dara, jo vairāk arī padara. Ilūkstes novada domes priekšsēdētājs Stefans Rāzna apsveikumā atgādināja, ka zemniecība ir Latvijas pamats, tā ir stipra un strādīga arī Ilūkstes novadā, un Pateicības rakstu laureāti ir labs saimniekošanas piemērs mums visiem.

Bebrenieši lepojas ar Kolosovsku ģimeni. Raimonds un Ināra ir vecāki 5 bērniem, turklāt viņi ir izveidojuši 30 pienīgu govju ganāmpulku, kurā viena govs dod līdz 5 t piena gadā. Saimnieki nedomā apstāties pie sasniegtā, atjauno fermu, plāno palielināt ne tikai piena izslaukumus, bet arī tā kvalitāti.

Visu rakstu lasiet 2.decembra numurā.