„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
+6.1 °C
neliels lietus

Dagdā aicina piedalīties labdarības akcijā „DĀVĀ NO SIRDS!”

Ar sirds siltumu un dvēseles dāsnumu Ziemassvētku laikā jau 10.gadu Dagdas novada TN notiek labdarības pasākums „DĀVĀ NO SIRDS!” Arī šogad, 21.decembrī plkst.14:00, šajā sirsnības un skaistas mūzikas piepildītajā atmosfērā ar skatītājiem dalīsies un centīsies piepildīt kāda mūsu pašu cilvēka sapni Dagdas TN vokālā grupa „SOLVERSIJA”, PII „Saulīte” skolotāji, Dagdas mūzikas skolas audzēkņi, Dagdas vidusskolas vokālie ansambļi un vokāliste Karīna Beikule.

Slimība ir tā tēma, par ko cilvēki runā nelabprāt un cenšas izvairīties par to pat domāt, kur nu vēl kādam lūgt palīdzību. Taču aiz ikdienas raizēm katram no šiem cilvēkiem ir savi mazie un lielie sapņi. Tāpat kā ikvienam no mums. To īstenošanai piemīt emocionāli īpašs, netverams spēks. Piepildīt sapņus – iemesls, kādēļ radies Ziemassvētku gaidīšanas laika labdarības pasākums „Dāvā no sirds!”. Jo kas gan vēl vairāk spēj sasildīt sirdis nekā patiess prieks otra acīs!

Šogad mēs, Dagdas novada TN sadarbībā ar Dagdas Sociālo dienestu un Dagdas TV atbalstu, centīsimies īstenot trīs cilvēku sapņus, kuri mēģina paši tikt galā ar savām problēmām, ir pieticīgi un nelūdz citu palīdzību. Tā ir Kristīne Kristiāna Ozoliņa (Dagdas pagasts), Viktors Barkevičs (Dagdas pagasts) un Kristīne Ozoliņa (Dagda). Viņi ir vieni no mums, taču viņiem dzīve ir uzlikusi vienu no smagākajiem pārbaudījumiem – nedziedināmu slimību. Šī nasta ir nepanesami smaga. Šiem cilvēkiem ir nepieciešams mūsu atbalsts un sajūta, ka arī viņi ir mums vajadzīgi. Tikai mēs paši varam veidot sabiedrību, kurā cilvēks ar īpašām vajadzībām justos piederīgs, vajadzīgs, nozīmīgs, mīlestības un uzmanības vērts. Viņiem nepieciešama ne tikai praktiska palīdzība, bet arī kāda sen lolota sapņa piepildījums.

Atvērsim sirdis labestībai un kopā saziedosim līdzekļus, kas palīdzēs piepildīt kāda sapni šajā Ziemassvētku brīnuma gaidīšanas laikā! Katrs pa mazumiņam un sapnis tiks piepildīts! Tikai kopā mēs varam paveikt lielas lietas!