„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. aprīlis
Svētdiena
Gundega, Terēze
+14.0 °C
daļēji mākoņains

Aktieri un skatītāji atbalstīja Nastju

17. janvārī notika labdarības izrāde „Kā zaķēns gaidīja Jauno gadu”. Ar to Daugavpils leļļu teātris „Zabava”, Daugavpils novada kultūras centrs un skatītāji, sanākuši kopā ar bērniem, atbalstīja Anastasiju Kaštaļjani no Naujenes pagasta, lai viņa varētu atveseļoties.

Ludmila Skipskiene un Lilija Baranovska izrādi noskatījās kopā ar mazmeitām Filipu un Arianu. Vecmammas „Latgales Laikam” atzina, ka cilvēks dzīvo ne tikai savai laimei, bet arī tādēļ, lai palīdzētu citiem. „Palīdzēt var ne tikai ar naudu, arī laikā pateiktais vārds, smaids, rokas spiediens ir liels atbalsts, tas taču neko nemaksā. Būsim sirds redzīgi un dzirdīgi,” aicināja Lilija.

Lai gan izrādes dienā tika saziedota maza daļa no vajadzīgajiem 5000 eiro, tomēr gan pasākuma rīkotāji, gan Nastjas mamma Natālija tic, ka izdosies savākt visus summu. Tik daudz maksā firmas „Stingrej” specializētie jaunie ratiņi, kas ir vajadzīgi, lai cerebrālās triekas skartā Nastja varētu braukt uz masāžām vai doties āra pastaigās.

Visi labas gribas cilvēki var palīdzēt Nastjai, pārskaitot ziedojumus uz bankas kontu LV77HABA0551028313707 Natālijai Makejevai (p.k.291176-12115). Tāpat Nastjas mamma uzklausīs tos vecākus, kuru bērni slimo vai ir pārcietušo cerebrālo trieku, zvaniet pa tālruni 29858624.