„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+0.4 °C
nedaudz mākoņains

Izstrādās Naujenes kultūras un izglītības centra būvniecības ieceri

Pēc gandrīz stundu ilgām debatēm Daugavpils novada domes Izglītības, kultūras un sporta komitejas deputāti deva zaļo gaismu Naujenes kultūras un izglītības centra izveidošanas Kraujas ciemā iecerei un tiks sagatavota būvniecības iecere.

Saskaņā ar aptauju, ko pagājušā gada nogalē veica Naujenes pagasta pārvalde, no 423 respondentiem 239 jeb 56,9% atbalsta centra izveidošanu, 179 jeb 42,6% ir pret ieceri un 5 jeb 1% nevarēja atbildēt, pastāstīja Naujenes pagasta pārvaldes vadītāja Ināra Miglāne.

Anketas liecina, ka Kraujas cilvēki iestājas ne tikai par kultūras un izglītības centra izveidi, bet arī par pirti, ielu un trotuāru remontu, autostāvvietām, slidotavu un hokeja laukumu, sakoptu parku un veco sūkņu staciju.

Izglītības, kultūra un sporta komitejas priekšsēdētājas vietnieks Jānis Kudiņš rosināja sagatavot jaunās ieceres tehnisko projektu, lai varētu piesaistīt ES finansējumu.

Visu rakstu lasiet 27. janvāra numurā.