„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+8.3 °C
apmācies

Aicinām atzīmēt DROŠĀKA INTERNETA DIENU 2015

 

Aicinot interneta lietotājus domāt par drošību un kopā radīt labāku interneta vidi, tiks organizētas šādas aktivitātes, kurās aicinām aktīvi piedalīties arī jūs:

  1. No 3. līdz 13. februārim Latgales Centrālajā bibliotēkā un tās filiālēs bērniem, pusaudžiem un jauniešiem būs iespēja uzzināt, cik droši lietot portālus “draugiem.lv” un “facebook.com”, un kas būtu jāņem vērā, lai pasargātu sevi un savu kontu. Sīkākas ziņas par Drošāka interneta dienas pasākumiem Daugavpils publiskajās bibliotēkās meklējiet pasākumu programmā.

 

  1. 9., 10. februāris. Seminārs skolēniem un skolotājiem “Projektu metode, mācoties drošību internetā”. Seminārā dalībnieki diskutēs par interneta drošību mācību procesa kontekstā, kā arī paši veidos mācību projektus etwinning.net vidē par drošību internetā.

                  

  1. 9., 10. februāris. 24 stundu Latvijas interneta lietotāju aptauja ar mērķi noskaidrot - kas, kādiem mērķiem un cik ilgi 24 stundu laikā lietoja internetu.

Sekojiet baneriem www.draugiem.lv, www.inbox.lv, www.delfi.lv www.etwinning.lv, http://www.drossinternets.lv un citur, sākot no 9. februāra plkst.12 00.

 

 Aicinām aktīvi iesaistīties pasākumos, kopā radot labāku, drošāku un interesantāku interneta vidi!