„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
+4.7 °C
apmācies

Aicina uz Ģimenes dienu muzejā

22. februārī plkst.13.00 Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejs aicina uz Ģimenes dienu, kuras laikā visiem muzeja apmeklētājiem būs unikāla iespēja tikties ar dekoratīvo kokgriezumu kolekcija autoru Aleksandru Rotāju un izzināt visus viņa amata noslēpumus.

 No 5.februāra līdz marta beigām Daugavpils muzejā ir skatāma Aleksandra Rotāja darbu izstāde „Dekoratīvie kokgriezumi”. Šī mēneša Ģimenes dienas apmeklētājiem būs vienreizēja iespēja ne vien apskatīt 40 brīnumskaistus darbus un tikties ar to autoru, bet arī uzzināt visus A.Rotāja amata noslēpumus, uzdot jautājumus meistaram un klātienē vērot īstu brīnumu: redzēt, kā vienkāršs koka gabals pārvēršas brīnumskaistās koka mežģīnēs.

 Ieejas biļete: EUR 1,42 visai ģimenei neatkarīgi no cilvēku skaita. Cenā ietilpst interaktīvās programmas apmeklējums un visu muzeja ekspozīciju apskate.

 Esiet laipni aicināti!