„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+6.4 °C
apmācies

Atgriezies mājās, izveidoja savu kebabnīcu

Līvānu centrā bijušās bankas telpās smaržo pēc tikko ceptas maizes, skan viegla populāra mūzika, turpat citā telpā uz ekrāna rāda multfilmu „Toms un Džerijs”. Tāda mājīguma izjūta valda kebabnīcā „Kafe Kebab”.

To pagājušā gada rudenī atklāja Jaroslavs Garkins ar sievu Jūliju, ieguldot pieredzi un nopelnīto naudu, ko nopelnījis līdzīgā kebabu ceptuvē Anglijā.

„Ideju par šādu biznesu loloju piecus gadus. Līvāni ir mana dzimtā pilsēta, tāpēc, pirms trim gadiem atgriezies mājās, sāku kalt plānus par kebaba kafejnīcu Līvānos. Sākumā strādāju cita darbā, apmeklēju gandrīz visas kebabnīcas Latvijā, apdomāju, kur un ko darīt. Tad pagājušajā gadā atradām un nomājām telpas,” „Latgales Laikam” pastāstīja Jaroslavs.

Jaroslavs nomā bijušās bankas telpas, par oranži sarkanīgi dzeltenajām krāsām parūpējās dizaineri, bet Jaroslavs un Jūlija lēma par telpu pielietojumu, tostarp ierīkoja bērnu stūrīti. „Mums šķita, ka Līvānos ir maz tādu vietu, kur var atpūsties ģimenes, kur puisis meiteni var uzcienāt ar saldējumu. Tāpēc mūsu kebabnīca ir domāta pārsvarā ģimenēm. Vecāki kopā ar bērniem var ne tikai nosvinēt dzimšanas dienas, bet areī svētdienā nobaudīt garšīgas pusdienas. Un kamēr pieauguši uztur sarunas, tikmēr bērni var skatīties multenes, rotaļāties, zīmēt. Pie mums labprāt iegriežas arī jaunieši, strādājošie,” pastāstīja Jūlija.

Visu rakstu lasiet 24. februāra numurā.