„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+6.6 °C
apmācies

Ezerkalnā piedāvās gan naktsmājas, gan gardu maltīti

Krāslavas novada Ezerkalna ciemā beidzot atjaunota bijusī kolhoza „Taisnība” kantora ēka, kas pārtapusi mājīgā viesu mājā. Durvis ciema ļaudīm tas vēra jau pērnā gada nogalē, aicinot pieaugušos un mazuļus uz Jaungada eglītes pasākumu.

Viesus laipni uzņem namamāte Tatjana Žurņa, kura nolēmusi izmēģināt spēkus jaunā jomā. Abiem ar vīru Jāzepu jau gadiem ilgi ir kopīgs bizness - rezerves daļu tirdzniecība. Pirms gandrīz 20 gadiem Jāzeps izveidojis uzņēmumu „Dārzkalni”, atvēris divus veikalus, apkalpo apkaimes zemnieku saimniecības, piegādājot viņiem nepieciešamās rezerves daļas tehnikai. Nostrādājusi desmit gadus šajā jomā, Tatjana teicami orientējas tehnikā un ieteiks vajadzīgo. Abiem ar vīru tas esot diennakts darbs, ko pārrunā arī mājās, paši vienmēr brauc pēc precēm, arī stāv aiz letes un strādā ar klientiem.

Tatjana ar vīru vēlas šo ēku redzēt dzīvības pilnu un daudzfunkcionālu, tāpēc apakšstāvā izveidoja banketu zāli, kur rīkot dažādus saviesīgus pasākumus un seminārus, nelielu virtuvīti un ēdamzāli, bet augšstāvā istabiņas viesiem vai tūristiem, kur pārlaist nakti. Tatjana vēl kārto visas nepieciešamās atļaujas, taču drīzumā varēs ne tikai piedāvāt naktsmītni un telpas dažādiem pasākumiem, bet arī paši tos rīkot, turklāt saviem viesiem viņa plāno ar laiku piedāvāt arī gardu maltīti.

Visu rakstu lasiet 28. februāra numurā.