„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+2.8 °C
apmācies

Ar aktuālām diskusijām un interesantiem stāstiem pie klausītājiem atgriežas raidījums “Pi myusim Latgolā”

Jau šonedēļ savu skanējumu radio “Ef-Ei”, “Divu Krastu radio” un šogad arī “Latgales Radio” atsāks iknedēļas radio raidījumu cikls “Pi myusim Latgolā”, kas latviešu/latgaliešu valodā turpinās atklāt visu aktuālo un interesanto Latgales reģionā.

Raidījums “Pi myusim Latgolā” saviem klausītājiem ir uzticīgs jau kopš 2012. gada. Aizvadītajā laika posmā raidījumā esam stāstījuši gan par kultūras notikumiem Latgalē, gan par aktualitātēm un iespējām Latgales reģionā, kā arī par Latgalē nozīmīgiem cilvēkiem, uzņēmumiem un vietām. Pagājušajā gadā devāmies Latgales robežu meklējumos un secinājām, ka latgaliešu valodu var dzirdēt krietni tālāk aiz kartēs noteiktajām robežām. Viesojāmies pie radošām personībām, kuras savā daiļradē atspoguļo Latgales kultūras bagātības, apciemojām arī aktīvas latgaliešu ģimenes, lielākus un mazākus zemniekus un uzņēmējus, kā arī apzinājām Latgales jaunos politiķus.

Arī šogad ar Nacionālās elektroniskos plašsaziņas līdzekļu padomes atbalstu raidījums “Pi myusim Latgolā” turpinās informēt klausītājus par notikumiem un aktualitātēm Latgalē, diskutēt par kultūras un sociālajiem procesiem Latgalē, kā arī stāstīt par tiem, kuri dzīvo un strādā Latgalē un Latgales labā.

 “Kuļturys afiša Pi myusim Latgolā”:

radio “Ef-Ei” – ceturtdienās plkst. 18.30 (atkārtojums piektdienās plkst. 12.30),

“Latgales Radio” – ceturtdienās plkst. 18.05 (atkārtojums piektdienās plkst. 11.05).

 “Vārojam, vaicojam i viertejom Pi myusim Latgolā”:

“Divu Krastu radio” – piektdienās plkst. 15.30 (atkārtojums pirmdienās plkst. 10.30),

“Latgales Radio” – piektdienās plkst. 16.30 (atkārtojums sestdienās plkst. 11.00).

 “Eimam gostūs Pi myusim Latgolā”:

radio “Ef-Ei” – sestdienās plkst. 16.00 (atkārtojums svētdienās plkst. 18.00),

“Latgales Radio” – sestdienās plkst. 14.00 (atkārtojums svētdienās plkst. 11.00).

 Visus raidījumus jebkurā laikā var noklausīties internetā pimyusimlatgola.lv, lakuga.lv, latgale.lv.