„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+2.8 °C
apmācies

18. aprīlī notiks Dienvidlatgales Vecāku forums

18. aprīlī plkst. 10.30 Daugavpils Marka Rotko mākslas centrā sāksies Dienvidlatgales Vecāku forums, kas pulcēs ap 100 aktīvāko reģiona vecāku, lai kopīgi diskutētu, dalītos iespaidos un meklētu iespējamos risinājumus jautājumos, kas skar skolu, pašvaldību un sabiedrības sadarbību.

Forumā ar labās prakses piemēriem dalīsies Daugavpils 17.vidusskolas skolotāja Marina Pučka un Krāslavas pamatskolas skolotāja Velta Daņiļeviča, Daugavpils Universitātes Karjeras un iniciatīvu atbalsta centra vadītāja Mārīte Kravale-Pauliņa informēs par Karjeras prasmju pilnveidi bērnu dzīvē. Daugavpils pilsētas izglītības psihologu metodiskās apvienības vadītāja Anastasija Petrovska pastāstīs, kā vecākiem labāk izprast savus bērnus. Portāla „Mana Balss” pārstāvis Armands Astukevičs informēs par sabiedrības līdzdalības platformu.

Foruma dalībnieki 6 darba grupās noskaidros, kas ir tas labais, kas notiek pašvaldībās attiecīgajā jomā, un apzinās problēmas, kuras būtu jārisina un priekšlikumi tiks apkopoti, nodoti attiecīgajām institūcijām iespējamai īstenošanai.

Projekts tiek finansēts no LR Kultūras ministrijas un Dienvidlatgales NVO atbalsta centra savstarpēji noslēgtā līguma par atsevišķu valsts pārvaldes uzdevumu veikšanu pilsoniskās sabiedrības attīstības un starpkultūru dialoga jomā ietvaros. Finansējuma Līgums Nr. 03/KM.