„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+10.2 °C
apmācies

Daugavpils teātris dāvina pilsētai divas bezmaksas izrādes

Savam pirmajam labajam darbam pilsētas 740. jubilejā – Dubrovina parkā iestādītajam kokam – Daugavpils teātris maijā pievienos otro. Akcijā „740 labi darbi” teātris uzdāvinās skatītājiem divu izrāžu apmeklējumu bez maksas.

Dejas izrādi „Kazanova. Henrieta. Venēcija” varēs noskatīties 12.maijā, savukārt izrādi „Dabaseibys pūddarneica” – 14.maijā. Ir noteikta kārtība, kā apmeklēt šīs divas izrādes. 8., 9. un 10.maijā teātra kases darba laikā tajā varēs saņemt bezmaksas ielūgumus, viena persona – ne vairāk kā četrus.

Teātra valdes priekšsēdētājs Oļegs Šapošņikovs aicina izmantot šo dāvanu tieši tos cilvēkus, kas ikdienā neatļaujas apmeklēt izrādes naudas trūkuma dēļ. Protams, neviens netiks ierobežots, nevienam neatteiks, tomēr teātris lūdz skatītājiem pašiem izvērtēt, vai šo bezmaksas izrāžu apmeklēšana viņiem ir nepieciešamība, un nenākt pēc ielūgumiem tikai azarta dēļ. Lai šo iespēju izmanto trūcīgie cilvēki, pensionāri.