„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
+0.5 °C
neliels sniegs

Vija Pļaskota novēl ikvienai māmiņai būt laimīgai

„Esmu laimīga sieviete un katrai to novēlu,” gaidot Mātes dienu, saka Tabores pagasta vadītāja Vija Pļaskota, kuras ģimenē pirms pusgada sagaidīta meitiņa. Abiem ar vīru Andri ir divi vecāki bērni – Edvīns un Darina, bet nu klāt ir arī mazā Paula. Visu mūžu Vija sapņojusi par trim bērniem, tāpēc jautri atzīst, ka plāns esot izpildīts. Par spīti negulētām naktīm un citām ikdienas rūpēm, kas gulstas uz jaunās māmiņas pleciem, Vija ar prieku izbauda šo laiku, turklāt arī palīgu netrūkst. Viņa atklāj galveno laimes recepti, proti, svarīgi ir atrast savu īsto, mīlēt un cienīt vienam otru, tad arī ģimenē viss būs kārtībā.  

Vija atzīst, ka ģimeniskuma izjūta esot pārņemta no abu vecākiem un vecvecākiem. Viņas labais piemērs ir vecvecāki Paraumijs un Valentīna Ivanovi, kuri kopā nodzīvojuši 60 gadus. Vija lepojas ar saviem vecākiem - Vitoldu un Zoju Kvederiem, kuriem Ilūkstes novadā ir viena no lielākajām zemnieku saimniecībām.

Vija atzīst, ka viņai ir vislabākā vīramāte, kurai pati vēlētos līdzināties. Un protams, vislielākā veiksme esot atrast savu īsto „otro pusīti” Andri, ar kuru abi saprotas no pusvārda un acu skatiena.

Visu rakstu lasiet 8. maija numurā.