„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 24. aprīlis
Trešdiena
Nameda, Ritvaldis, Visvaldis
+2.2 °C
daļēji mākoņains

Līksnieši sarūpēja svētkus sev un kaimiņiem

Līksnā 10. maijā norisinājās pagasta svētki „Ģimeņu diena”.

Svētku saimnieki, apvienojušies amatiermākslas kolektīvos „Padod stīgu”, „Daugaveņa” un „Elēģija”, koncertā „Raibo pogu virtenī” rādīja dziesmas un dejas. Pasākumu vadītājs, Līksnas amatierteātra „Maskas” režisors Māris Korsietis sumināja Līksnas ģimenes, pasniegdams piemiņas pogas. Savukārt ciemos bija atbraukuši Līvānu novada Rožupes bērnu vokālais ansamblis un Daugavpils novada Kalkūnes pagasta sieviešu vokālais ansamblis „Pērles” ar dziesmu, Daugavpils pilsētas, Daugavpils novada Višķu un Vaboles amatnieki un mājražotāji ar rotām, suvenīriem, koka izstrādājumiem, saldu cukurvati un garšīgām pankūkām.

Tās ģimenes, kurām patīk kustīgs dzīvesveids, apvienojās jautrajās sporta spēlēs, kurā pēc sporta organizatora Alda Rokjāna komandas bija jālec gan ar kartupeļu maisu, gan jāpārvar baļķu un riepu šķēršļus un jāveic daudzi citi veiklības pārbaudījumi.

Visu rakstu lasiet 15. maija numurā.