„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 24. aprīlis
Trešdiena
Nameda, Ritvaldis, Visvaldis
+6.0 °C
apmācies

Vecie tenisa korti Stropos tiks nodoti jaunam nomniekam

Daugavpils domes finanšu komitejas deputāti nolēma sadalīt zemes gabalu Stropos, Turaidas ielā 15 divās daļās un rīkot lielākā gabala nomas tiesību izsoli, kad šis zemes gabals nonāks jauna nomnieka – biedrības „Daugavpils tenisa klubs” rokās.

Daugavpils Pilsētplānošanas un būvniecības departamenta pilsētplānošanas nodaļas vadītāja Inta Ruskule deputātiem skaidroja, ka 11 000 kvadrātmetrus lielais zemes gabals, uz kura atrodas vecie tenisa korti, ir pašvaldības īpašumā, un ticis iznomāts, taču tā nomnieks izteicis vēlmi samazināt iznomājamo platību. Tiesa, pašreizējam nomniekam ir iekrājies aptuveni 600 eiro nomas un nodokļu parāds. Pēc savstarpējas vienošanās šo „lielo” zemes gabalu jau gadu savām vajadzībām izmanto Daugavpils tenisa klubs, kurš arī izteicis vēlmi to oficiāli nomāt, lai attīstītu tenisu pilsētā. Tenisa kluba valdes loceklis Igors Medvedjevs deputātiem paskaidroja, ka pašreizējie tenisa korti uz šī zemes gabala uzbūvēti pirms 20 gadiem un ir morāli novecojuši, tāpēc viņi vēlas uzstādīt modernu tenisa laukumu, šim mērķim jau iegādāts nepieciešamais pārklājums. Atliek vien noformēt likumiskas tiesības uz šo zemes gabalu, tāpēc deputāti piekrita sadalīt lielo zemes gabalu divās daļās, atstājot 2000 kv.m. iepriekšējam nomniekam, bet 9000 kv.m. piešķirot jaunajam.

Visu rakstu lasiet 12. maija numurā.