„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+10.5 °C
daļēji mākoņains

Grupa „Wild Detroit Gang” gatavo debijas albumu

Grupa „Wild Detroit Gang” gatavo debijas albumu

Wild Detroit Gang ir mežonīgā Latvijas grupa kopš 2014.gada, kurā diezgan pieredzējušos māksliniekus saista kaislība pret blūza un rokenrola mūziku. 4 grupas dalībnieki: Jānis Drēģeris (klasiskā roka vokāla īpašnieks un ritma ģitāra), Gunārs Cauņa (solo ģitāra, back vokāls, proti, "multi" instrumentālists), Tatjana Nizjuļko (bass lēdija) un "Kaupo" (bungas).

Grupas nosaukums cēlies, iedvesmojoties no viena būtiska fakta. Zelta 70-80 gados hard rock grupa "Kiss" uzcepa dziesmu "Detroit rock city". Tā kļuva tik pārgalvīgi populāra, ka sabiedrībā pilsētu Detroit`u sāka dēvēt par rock galvaspilsētu. Tā mēs iekļāvām grupas nosaukumā vārdu "Detroit". "Wild" izsaka tikai vienu - koncertos būs traki!!!! Gang tulkojumā nozīmē "banda", kas būtībā tā arī ir - grupas dalībnieki savā pieredzē un gaumē ir ļoti atšķirīgi.

Grupas saknes ir meklējamas mazā, toties spēcīgajā Latvijas pilsētā Krāslavā. Jāņa, Gunāra un "Kaupo" dzimtene ir tieši Krāslava. Vienīgi "bass lēdija" ir no Daugavpils, kurā guva milzīgu pieredzi bass ģitāru stīgu raustīšanā. Grupa savā skanējumā ir iedvesmojusies no tādām pasaules slavenām grupām kā AC/DC, Led Zeppelin, Deep Purple, Pink Floyd, ZZ Top, Metallica u.c. Izpildīt var arī tās kaverversijas.

Grupas ideja ir viena - "Mūzikai jāskan no sirds. Pat nav svarīgi, ja sirds ir no dzelža...".Šobrīd grupa gatavojas izdot savu debijas albumu pie kura aktīvi strādā. Katrs mūsu debijas albūma klausītājs tajā atradīs ko tuvāku sev, gan studijas ierakstu kvalitātes, gan izpildījuma ziņā. Koncerta apmeklētājiem Wild Detroit Gang garantē enerģisku atdevi un lielisku garastāvokli agrīnā blūzroka tradīcijās.

Tuvākā cīņa Wild Detroit gang būs Rīgā 22.maijā konkursa RUST WEEKEND ietvaros, kāpjot uz MELNĀ PIEKTDIENA skatuves. FINĀLS. 8 grupas, tai skaitā arī mēs. Vai Jūs esat gatavi eksplodēt? Mēs gan jau esam eksplodējuši dzimstot....

Sekojiet mums mūsu FACEBOOK lapā "Wild Detroit gang", jo pavisam drīz mēs eksplodēsim rock festivālos un rock klubos Latvijā.Ilgu Dzīvi R`n`R \\\m///

Mūs var atrast: www.facebook.com/wilddetroitga... (tur ir mūsu visa aktivitāte, bildes, koncerti, live intervijas un daudz kas cits)

Mūsu dziesmas (demo versijas):www.youtube.com/watchwww.youtube.com/watchIntervijas:www.chaula.tv/lv/chaula_vid...www.youtube.com/watch

Live koncerts (skaņa ir no mobilā tālruņa):www.youtube.com/watch www.youtube.com/watch