„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 3. maijs
Piektdiena
Gints, Uvis
+16.1 °C
daži mākoņi

Pazemes komunikāciju remonts ierobežos satiksmi

Remonts vienlaikus ir gan labi, gan slikti. Pašlaik neērtības izjūt Daugavpils centra un Jaunās Forštates iedzīvotāji, kur tiks slēgta Aveņu iela.

Situācijas „vaininieki” ir uzņēmums „Daugavpils ūdens”, kas Jaunajā Forštatē īsteno ūdensapgādes attīstības projekta trešo kārtu, un „Daugavpils siltumtīkli”, kas rekonstruē maģistrālās siltumtrases.

„Daugavpils ūdens” Attīstības nodaļas vecākā būvinženiere Jeļena Lipinska pastāstīja, ka pašlaik remontdarbi notiek Cēsu ielas grantētajā posmā, kur pie mājām ierīko kanalizācijas tīklu pievadus. Darbus pabeigt ieplānots 7. augustā, bet iespējama arī kavēšanās.

No 20. jūlija neērtības izjutīs ne tikai autovadītāji, bet arī autobusu pasažieri. Uzņēmums informē, ka līdz 11. augustam Aveņu ielas posmā no Arendoles līdz Vidzemes ielai nekursēs 2., 11., 17.a, 19, 20, 20.a/2, 20b maršruta autobusi. Tie brauks pa Arendoles un Piekrastes ielu. Pietura „Vidzemes iela” būs slēgta.

Visu rakstu lasiet 21. jūlija numurā.