„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+6.8 °C
apmācies

Darbu sākuši Sociālo lietu pārvaldes klientu pieņemšanas punkti

Daugavpils domes Sociālo lietu pārvalde, cenšoties atrisināt rindu problēmu savā galvenajā birojā, atver divus klientu apkalpošanas punktus Daugavpils mikrorajonos.

No 3. augusta sākuši darbu stacionārie klientu apkalpošanas punkti sociālajā mājā Šaurajā ielā 28 un Sociālās aprūpes un rehabilitācijas centrā Liepājas ielā 4. Šeit ierīkotas atsevišķas telpas, ir norādes, kā un kur nokļūt, noteikts darba grafiks. Abos punktos ar klientiem strādās divi sociālie darbinieki. Jāatzīmē, ka visos sociālajos jautājumos šeit varēs vērsties pilsētas tuvējo mikrorajonu iedzīvotāji.

SLP sniedz aptuveni 50 materiālās palīdzības veidus, pieprasītākie no tiem – mājokļa, veselības un ēdināšanas pabalsts. Pirmajā pusgadā trūcīgās statusu ar ienākumiem, kas nepārsniedz 128,6 eiro uz vienu cilvēku, saņēma 1319 ģimenes, savukārt 1095 ģimenēm, kuru ienākumi nepārsniedz 288 eiro uz cilvēku, ir maznodrošinātās statuss.