„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+9.0 °C
neliels lietus

Daugavpils slimnīcai ir vislielākie parādi

2014.gadā daudzas reģionālās slimnīcas Latvijā strādāja ar lieliem zaudējumiem, to apliecina medicīnas iestāžu atskaites Uzņēmumu reģistrā. Vislielākie zaudējumi bijuši Daugavpils reģionālajai slimnīcai – 844 596 eiro.

Tai seko Liepājas slimnīca (521 917 eiro), Tukuma slimnīca (144 048 eiro), Piejūras slimnīca Liepājā (96 041 eiro) un Madonas slimnīca (85 973 eiro). Vismazākie zaudējumi ir Rēzeknes slimnīcai – tikai 1578 eiro, savukārt bez zaudējumiem un ar peļņu strādājušas Vidzemes slimnīca, Jēkabpils reģionālā slimnīca, Jelgavas pilsētas slimnīca, Ogres un Jūrmalas slimnīca, Kuldīgas un Dobeles, kā arī citas slimnīcas.

DRS valdes loceklis Reinis Joksts paziņoja „Latgales Laikam”, ka pirmajā pusgadā iestādes parādi, diemžēl, nav sarukuši. Taču pacientiem tāpēc nekas nedraud, jo, tāpat kā agrāk, slimnīca sniegs visus nepieciešamos pakalpojumus. Parādi nav saistīti arī ar rindām uz ambulatorajām procedūrām, atzīmēja R. Joksts.

Visu rakstu lasiet 14. augusta numurā.