„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 6. maijs
Pirmdiena
Didzis, Gaidis
+7.6 °C
neliels lietus

„Artišoks” parādīja, cik daudz iespēju ir bērniem un jaunatnei

Šogad Daugavpilī ir daudz jubileju, vienu no tām nosvinēja jaunatnes festivāls „Artišoks”, kurš piekto reizi sapulcināja kopā aktīvus un sportiskus Daugavpils jauniešus. Jaunā paaudze – no vismazākajiem līdz studentiem – uzskatāmi parādīja, cik jautri, interesanti, lietderīgi un veselīgi var pavadīt laiku.

5. septembrī Vienības laukums, daļa Rīgas ielas un Dubrovina parks bija nodots jauniešu rīcībā. Vairāk nekā 50 pilsētas organizācijas uzstādīja tur savas teltis, kur notika darbnīcas, prezentācijas un konkursi, par katru biedrību vai centru stāstīja to darbinieki. Vecāki, kas bija atnākuši uz svētkiem kopā ar bērniem, kuri vēl neapmeklē pulciņus vai sporta sekcijas, varēja izvēlēties kaut ko pēc savas gaumes un pieteikties, piemēram, deju, sporta vai cirka studijā, parunāties ar instruktoriem un treneriem.

Visu rakstu lasiet 8. septembra numurā.