„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+11.0 °C
apmācies

Daugavpils teātris piedāvās biļetes par neticamu cenu

Daugavpils teātris saviem skatītājiem jaunajā sezonā ir sagatavojis dāvanu. 17. septembrī tiks sarīkota „Neticamās cenas diena”, kurā no plkst. 10.00 līdz plkst. 20.00 gan teātra kasē, gan internetā varēs iegādāties neierobežotu biļešu skaitu uz visām izrādēm septembrī, oktobrī un novembrī. Vienas biļetes cena, neatkarīgi no izraudzītās sēdvietas, būs 2,99 eiro. Teātra pārmērīga apmeklēšana nav kaitīga jūsu veselībai – šādu mazliet nenopietnu lozungu akcijai ir izgudrojis Daugavpils teātra valdes priekšsēdētājs Oļegs Šapošņikovs.

Teātra vadītājs stāsta, ka jau aizvadītajā sezonā daugavpilieši saņēma dāvanā divas izrādes bez maksas un šogad nolemts turpināt īpašās akcijas. Šobrīd tas arī palīdzēs mainīt drūmo noskaņu, kādā diemžēl sākušies jaunā sezona. Operdziedātāja Igora Martaka traģiskā bojāeja bija ne tikai emocionāls trieciens kolektīvam, bet arī sarežģīja izrāžu iestudēšanas plānus, jo nācās meklēt citu galvenās lomas izpildītāju operetei „Mistera X noslēpums”. Tāpēc arī radās izmaiņas pirmizrāžu grafikā, un to dēļ režisors no Maskavas Mihails Mamedovs nevarēja turpināt Vasīlija Sigareva komēdijas iestudēšanu. O.Šapošņikovs atzīst, ka viņam kā teātra vadītājam nākas uzņemties gan atbildību, gan risinājumu, tāpēc viņš pats pabeigs iesākto uzvedumu, kam dots nosaukums „Latgaliešu rulete”. Pirmizrāde notiks oktobrī.

Visu rakstu lasiet 15. septembra numurā.

Foto: daugavpilsteatris.lv