„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
+7.2 °C
apmācies

Intensīvi turpinās Daugavas ielas remonts

Daugavpilī turpinās ceļu remontdarbi, pašlaik tie notiek galvenokārt Daugavas ielā. Līdz 3. novembrim būs slēgta satiksme zem tilta, ierobežota transporta kustība pa dambi pie sūkņu stacijas „Šuņupe” un pie pilsētas robežas līdz stadionam „Daugava”.

Komunālās saimniecības pārvaldes vadītāja vietnieks Vadims Semoņenko pastāstīja, ka zem tilta tiks nostiprinātas nogāzes un nomainīts ceļa segums. Pirms sūkņu stacijas tiks ierīkota autostāvvieta un nobrauktuve uz pilsētas pludmali. Stāvvieta būs paredzēta aptuveni 50 mašīnām, pludmales un stāvvietas labiekārtošana ieplānota nākamajā gadā. Aiz sūkņu stacijas pašlaik celtnieki būvē ceļu, pa kuru varēs iebraukt Daugavpilī pa Daugavas ielu, apbraucot kustības apli un nobrauktuvi uz Cietokšņa ielu. Ātrumu ierobežojošās zīmes pašlaik ir uzstādītas no pagrieziena uz cietoksni līdz stadionam „Daugava”, šeit tiek būvēts gājēju un velosipēdistu celiņš, kura garums būs aptuveni 1 km. Celiņš savienosies ar trotuāru pie Nikolaja vārtiem. Kā teica V.Semoņenko, Daugavpils teritoriālajā plānā ir iecere pagarināt šo celiņu līdz Mežciemam un tad – šajā mikrorajonā, tomēr tie nav tuvākās nākotnes, bet gan tālākas perspektīvas plāni.

Visu rakstu lasiet 18. septembra numurā.