„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+11.5 °C
apmācies

Pirmais solis ir sperts, pārējo zināsim pēc 15. brauciena Ostruvā

SK „Lokomotīve” aizvadījis pirmās finālsacensības. Lai arī ar piepūli, tomēr „Ostrovija” tika uzvarēta – 50:40. Pirmais solis ir sperts, tagad atlicis 27. septembrī uzvarēt Ostruvā vai arī nezaudēt ar starpību, kas lielāka par desmit punktiem.

„Lokomotīve” varēja cerēt arī uz lielāku rezultāta starpību, bet gandrīz visi, izņemot M. Bogdanovu – 4+1 (i, 2*, 1, 1, i) startēja līdzvērtīgi. Taču jāatzīmē, ka Maksims brauca ar rokas traumu (lūzums). Tehniskas problēmas liedza izcīnīt vairāk punktu A. Ļebedevam – 10+1 (i, 1*, 3, 3, 2, 1). Patīkami bija vērot stabilāku K. Puodžuka braukšanu, salīdzinājumā ar acīmredzamo kritumu pusfināla sacensībās, -- 9 (3, 3, i, 0, --, 3). J. Kostigovs izpildīja savu misiju junioru ieskaitē – 3 (3, 0, 0). Jevgeņijam bija reāla iespēja iegūt vēl vienu punktu, taču viss nāk ar pieredzi, galvenais, ka sportists trekā brauc aizvien pārliecinošāk un kļūst neatlaidīgāks.

„Lokomotīves” treneris Nikolajs Kokins, runājot par punktu starpību (ar to pietiks vai nepietiks), atzīmēja: „Tas būs redzams pēc 15. brauciena Ostruvā. Viss atkarīgs no tā, kā noritēs sacensības. Būs normāli. Pagājušo reizi tās bija veiksmīgas, kā būs šoreiz, grūti pateikt. Mums ir būtiski mainījies sastāvs – nav Kilmakorpi, Bogdanovam ir lauzta roka. Ir pagrūti morāli. Taču visi sportisti ir ambiciozi, izcīna punktus ne tikai komandai, bet arī sev. Tā ir viņu peļņa, viņi nekad nenolaidīs rokas.”

Visu rakstu lasiet 22. septembra numurā.