„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
+7.2 °C
apmācies

Uzņēmēju dienas parādīja Latgales potenciālu

Daugavpilī notika vērienīgs pasākums „Latgales uzņēmēju dienas 2015”, kurā piedalījās divas lielākās reģiona pilsētas – Daugavpils un Rēzekne, kā arī sešas novadu pašvaldības – Daugavpils, Balvu, Preiļu, Līvānu, Krāslavas un Ludzas novads.

„Uzņēmēju dienas” rīkoja Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera un Latgales plānošanas reģions sadarbībā ar VAS „Latvijas dzelzceļš”. Forumā piedalījās vairāk nekā 100 uzņēmumi un komersanti – gan lielie tirgus dalībnieki, gan mazie uzņēmēji, kā arī tūrisma informācijas centri. Daugavpili pārstāvēja 30 dalībnieki. Kā pasākuma atklāšanā atzīmēja pašvaldību vadības pārstāvji, biznesa partneri, reklāma ir vajadzīga visiem, neatkarīgi no ražošanas apjoma.

Uzņēmēji savstarpēji kontaktējās, bet „Uzņēmēju dienu” apmeklētājiem bija iespēja degustēt Latgales uzņēmumu produkciju, iegādāties to un saņemt izsmeļošu informāciju par pakalpojumiem un precēm, palasot reklāmas bukletus. Dažas firmas un uzņēmumi bija labi zināmi, piemēram, SEB banka piedāvāja braukšanas testu ar dažādiem auto, veikalu tīkls „Elvi” rīkoja interesantas loterijas, bet atpūtas parks „Silene” atbrauca uz Daugavpili ar mini zoodārzu – pie ieejas Olimpiskajā centrā visus sagaidīja kaziņa Roza.

Visu rakstu lasiet 22. septembra numurā.