„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 18. aprīlis
Ceturtdiena
Jadviga, Laura
+9.0 °C
apmācies

Daugavpils domē izveidojusies opozīcija

Kārtējā Daugavpils domes sēde 24. septembrī bija sensacionāla – kā papildus jautājums tajā tika izskatīta domes priekšsēdētāja vietnieka Dmitrija Rodionova atbrīvošana no ieņemamā amata.

Vairākās beidzamajās komiteju un domes sēdēs varēja saprast, ka deputātiem jau kādu laiku briest konflikts, jo diezgan bieži starp dažādu partiju deputātiem izraisījās diskusijas par kādu jautājumu. Tajās iesaistījās „Saskaņas” un "Daugavpils atdzimšana", „Saskaņas” un „Latgales partijas” deputāti.

Kā galveno iemeslu savai aiziešanai no amata Dmitrijs Rodionovs minēja to, ka viņš neesot gatavs atbalstīt valdošās „Latgales partijas” politiku, tāpēc četri „Saskaņas” deputāti izstājas no koalīcijas un kļūst par opozīciju. Savā komentārā pēc sēdes D. Rodionovs uzsvēra, ka viņa atbrīvošana no amata bijis partijas „Saskaņa” valdes un biedru kopīgs lēmums, tāpēc nevajagot ar to spekulēt, apgalvojot, ka šādu lēmumu noteikusi Saeimas deputāta Andreja Elksniņa griba.

Visu rakstu lasiet 25. septembra numurā.