„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 17. aprīlis
Trešdiena
Rūdis, Rūdolfs, Viviāna
+4.2 °C
apmācies

Laime nav mērāma dārgakmeņos

Par iespēju tikt pie dārgakmeņu eksperta Sergeja Aleksejeva veidotas oriģinālas dimanta kaklarotas un iespēju pārstāvēt Latviju konkursā „Miss Scuba 2015” Malaizijā šogad konkursā „Miss Dimanta Foto” cīnījās 92 sievietes. Starp desmit finālistēm iekļuva arī krāslaviete Juta Bubina, kuru izvēlējās aģentūras „Mis Latvija” un konkursa organizatoru žūrija. Lai arī pie dimantiem Juta netika, toties tieši par viņu visvairāk balsu tika atdots interneta portālos.

Piedalīties šajā konkursā Juta neesot plānojusi, taču draudzenes kompānijas pēc uzaicināja uz fotosesiju. Rezultātā tieši viņu žūrija izvēlējās kā Latgales pretendenti finālam. Meitenēm vajadzējis ne tikai ārēji labi izskatīties, bet arī paspīdēt ar intelektu, piemēram, Jutai trāpījies jautājums par etilspirta ķīmisko formulu un bija jāizskaidro, kāpēc stārķis stāv uz vienas kājas. Juta smejas, ka ar dabaszinātnēm esot uz „jūs”, tāpēc tikusi cauri ar humoru.

Juta atklāj, ka vislielākās vērtības viņas dzīvē ir ģimene, meitiņa Eva un darbs, ko nevarot pielīdzināt nekādiem dimantiem. Ikdienā Jutu var satikt Krāslavas Tūrisma informācijas centrā, kur viņa laipni aprunājas ar katru viesi, pastāsta par Krāslavas vēsturi un interesantākajiem objektiem, turklāt to brīvi dara gan angļu, gan spāņu valodā.

Visu rakstu lasiet 2. oktobra numurā.