„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
+1.4 °C
neliels sniegs

Līdz 31. oktobrim jāpasaka – jā vai nē

Spīdveja klubs„Lokomotīve” uzvarēja pirmās līgas sacensībās un ieguva tiesības startēt Polijas ekstra līgā. Par aizvadīto sezonu un zemūdens akmeņiem, kuriem būs jātiek garām, lai varētu piedalīties ekstra līgas čempionātā, „Latgales Laikam” pastāstīja kluba prezidents Valērijs Šidlovskis.

SK „Lokomotīve” izcīnīja čempiona titulu, un no malas izskatījās, ka viss noritēja gludi. Bet vai jau sākotnēji bija noteikts mērķis sasniegt ekstra līgu? V.Šidlovskis saka: " Kausu izcīnīt nebija viegli. Atskatoties atpakaļ, šķiet, ka viss bija vienkārši. Labi startēja gan trīs leģionāri, gan mūsējie, bet, kad ziemā tika komplektēts sastāvs, neviens nezināja, ka Kilmakorpi tik labi startēs, jo divus gadus viņš brauca sliktāk par vidējo līmeni. Nebija cerību arī uz Antonio Lindbeku. Viņš šogad ir ievērojami progresējis – kļuvis par pasaules čempionu komandu ieskaitē, Zviedrijas čempionu gan individuālajā, gan komandu vērtējumā, izcīnījis trešo vietu „Grand Prix” posmā Malilā (Zviedrija), lai gan sākotnēji cerību bija maz. Tika sasniegts rezultāts, kas nebija plānots. Pirms sezonas sākuma minimālais uzdevums bija iekļūt izslēgšanas sacensībās, maksimālais – izcīnīt kādu no medaļām. Vienu izcīnījām."

Kluba prezidents atzīst, ka ceļš esot vaļā, bet ir divi uzdevumi, kuru atrisināšanai ir dots laiks līdz 31. oktobrim. Vislielākā problēma esot finanses. Kluba budžets ir jāpalielina divkārt, un tā nav iegriba – tādi ir spēles noteikumi.

Visu rakstu lasiet 6. oktobra numurā.