„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+6.8 °C
apmācies

Iestājoties salam, noņems luksoforus uz Medumu ceļa

Luksoforus uz valsts ceļa „Daugavpils-Medumi (Lietuvas robeža)”, kas regulē satiksmi ceļa remonta laikā, noņems, iestājoties salam, „Latgales Laikam” pastāstīja VAS „Latvijas valsts ceļi” valdes priekšsēdētājs Jānis Lange. Būvdarbi būs pārtraukti un satiksmes regulēšanas ar luksoforiem nebūs līdz nākamā gada pavasarim.  

Atbildot uz lasītāju jautājumu, kāpēc būvnieki pieļauj autovadītāju braukšanu, degot aizliedzošajam signālam, viņš skaidroja: „Ne visi autovadītāji ir godprātīgi, tie brauc pie sarkanās gaismas, tā radīdami problēmas pārējiem satiksmes dalībniekiem. Tā ir arī būvnieka atbildība, kā notiek automašīnu plūsma remonta laikā. Mēs kontrolējam būvniekus, kā viņi uzrauga satiksmes drošību. Šogad vairāk nekā desmit būvnieku esam jau sodījuši, jo viņi neatbilstoši regulēja transporta satiksmi,” teica J. Lange.