„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 23. aprīlis
Otrdiena
Georgs, Jurģis, Juris
+4.5 °C
apmācies

Domes vadībā sakopa ezera krastu

Daugavpilī no 19. līdz 24. oktobrim notika tradicionālā rudens talka. Pašvaldības iestāžu darbinieki, kā arī skolēni, ņēmuši rokās zāģus, grābekļus, lāpstas un atkritumu maisus, sakopa savas teritorijas.

Pilsētas domes darbinieki izgāja no saviem kabinetiem 23. oktobrī un sakopa Gubiščes ezera krastu gar 18. novembra ielu. Lietā tika liktas mačetes, zāģi, cirvji, krasts kļuva aizvien tīrāks, bet niedru un krūmu kaudze auga aizvien lielāka.

Lūk, Attīstības nodaļas darbinieki likvidē kārtējo niedru biezokni, Jaunatnes departaments stiepj maisos savāktos atkritumus, Būvvalde caur brikšņiem laužas uz krastu, cirvis pašvaldības priekšsēdētāja vietnieka rokās likvidē krūmājus.

Dažu stundu laikā krasts pārvērtās, vairs nebija brikšņu, kuros tika savākts ne viens vien maiss atkritumu, kas agrāk slēpās zālē.