„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+5.8 °C
apmācies

„Latgales Laika” lasītāji popularizē veselīgu dzīvesveidu

28. oktobrī laikraksts „Latgales Laiks” sāka 2016. gada abonēšanas braucienus pie lasītājiem. Līksnā, Nīcgalē, Kalupē un Vabolē avīzi abonēja 102 lasītāji, aktīvākie bija lauksaimnieki un seniori. Viņi teica, ka ļoti gaidot avīzi. Paldies mūsu lasītājiem par uzticību!

Līksnas pagastā Vilhelms Veliks no „Tēraudkalniem” uz pagastmāju atbrauca ar velosipēdu. „Kādreiz nokļuvu visur ar zirdziņu, tagad - ar velosipēdu. Dzīvoju tepat pie baznīcas, tomēr ar riteni dodos līdz pagastam vai veikalam. Tā ir veselīgāk. Arī kājas nesāp tik ļoti. Ko tā mašīna dod, tikai piesārņo gaisu,” sacīja Vilhelms. Viņam šis rudens atnesis labu kartupeļu ražu, kāposti gan izgaisuši pavisam, bet, kā noteica sirmais vīrs, laukos būsi paēdis vienmēr, vajag tikai strādāt. Būdams pieredzējis celtnieks, kas piedalījies gandrīz visu ēku būvniecībā Līksnas centrā, V. Veliks priecājas, ka tiks pārbūvēta Līksnas pagastmāja un kultūras nams.  

Visu rakstu lasiet 30. oktobra numurā.