„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+11.0 °C
apmācies

Atmiņā patur pirmo satikšanos un kāzu dienu

Ar kāzu jubilejas valsi un aizdegtu sveci kā mīlestības simbolu divdesmit deviņas Ilūkstes novada ģimenes aizvadīja kāzu gadadienu svinību pasākumu, kas notika 24. oktobrī un ko skanīgāku padarīja Ilūkstes novada kultūras centra sieviešu vokālais ansamblis „Saskaņa” un jaunizveidotā kapela, kā arī ballīšu muzikants Ainārs Lipskis.  

Ilūkstieši Lilija un Viktors Kuciņi svin katru kāzu gadadienu, jo uzskata, ka kāzu diena ir tikpat īpaša kā dzīves jubileja. Šoreiz viņi ballē tika sumināti kā 17. laulību gadadienas jubilāri. „Mūsu laulības recepte ir vienkārša. Otru cilvēku uzskatām par personību nevis par mantu. Mēs katrs dzīvojam savu dzīvi, neuzspiežam savas vajadzības un tajā pašā laikā mums ir daudzas tādas lietas, ko darām kopā. Tādā pašā garām mācām savus jaunos - nedrīkst otru piespiest darīt to, ko gribu es,” pastāstīja Lilija. Viktors ieteica strīdos „palīst zem gultas”, jo nogaidīta vētra postu nenodara.

Visu rakstu lasiet 30. oktobra numurā.