„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 4. maijs
Sestdiena
Vijolīte, Viola, Vizbulīte
+19.5 °C
daļēji mākoņains

Viesnīca “Park Hotel Latgola" aicina uz labdarības pasākumu

6. novembrī viesnīcas “Park Hotel Latgola” kolektīvs organizē neparastu labdarības pasākumu ar nosaukumu “Ir labi būt labam!”.

Šajā dienā no plkst. 12:00 līdz 18:00 restorānā PLAZA viesmīļu lomā iejutīsies Daugavpilī zināmi cilvēki. Restorāna viesus apkalpos un īpašo dienas ēdienkarti piedāvās Inna Plavoka (SIA Dautkom TV, avīzes "Сейчас" direktore), Miroslavs Blakunovs (Daugavpils Teātra aktieris), Māris Bozovičs (Latgales Reģionālā Attīstības aģentūras direktors), Ruta Priede ( viesnīcas “Park Hotel Latgola” vadītāja), Andrejs Zelčs (Attīstības finanšu institūcijas ALTUM Daugavpils reģionālā centra vadītājs).

50% no šīs dienas restorāna PLAZA apgrozījuma summas viesnīca “Park Hotel Latgola” ziedos VSAC "Latgale" filiālei "Kalkūni", iegādājoties īpašu projektoru, kas ir nepieciešams “Sensorās istabas” labiekārtošanai un modernizēšanai. Kā pastāstīja VSAC "Latgale" filiāles "Kalkūni" vadītāja Skaidrīte Kazanova, šāda “Sensorā istaba” viņiem ir vienīgajiem visā Latvijā - tā ir paredzēta bērnu sensoro maņu attīstīšanai. Jauniegādātā iekārta palīdzēs attīstīt redzi, sīko motoriku, kā arī radīs īpašu relaksējošu noskaņu nodarbību laikā. “Sensorās istabas” pakalpojumus izmanto arī tuvākās apkaimes bērni ar garīgās un fiziskās attīstības traucējumiem.

Aicinām labdarības pasākuma apmeklētājus būt aktīviem un, ja atļauj rocība, sarūpēt bērniem pārsteiguma dāvanas – rotaļlietas, attīstošās spēles, kā arī apģērbu bērniem no zīdaiņa līdz pat 18 gadu vecumam.

Ziedojuma apmērs tiks paziņots labdarības pasākuma turpinājumā, kad jau no plkst. 21:00 notiks grupas The Twins Peek koncerts un ballīte. Ciemiņi no Rīgas būs sagatavojusi īpašu programmu “Rudens pilsētā.” Vakara pasākuma ieejas maksa ir 2,50 Eur, kā arī aicinām savlaicīgi rezervēt galdiņus, zvanot pa tālruni 65404912!