„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+1.1 °C
neliels sniegs

Naujenes zemnieki un uzņēmēji svinēja Rudens balli

Naujenes lauksaimnieki un uzņēmēji 30. oktobrī Naujenes kultūras centrā ar balvām, dejām un pasakām svinēja Rudens balli.

Naujenes pagasta pārvaldes vadītāja Ināra Miglāne un Daugavpils novada lauku attīstības konsultante Ruta Grustāne Pateicības, keramikas zvaniņus laimei un sponsoru balvas pasniedza graudkopjiem Jānim Gaidelim (z/s „Bebri”), Viktoram Ustinam un SIA „Oling” valdes loceklim Andrejam Višņevskim, saimniecības modernizētājai Broņislavai Muiznikai, stabilu saimniecību īpašniekiem Anatolijam Locikam (z/s „Lācīši”), Aleksejam Semjonovam (z/s „Aizsili”), Grustānu ģimenei un Silvijai Baļčūnei (z/s „Birzkalne”). Apbalvoto pulkā bija arī šķeldas ražotne SIA „Country Style”, Daugavpils novada gadatirgus dalībnieki Anna Zeļanika, Ludmila Kurakina un Osvalds Kokins, pagasta pasākumu atbalstītāji Nikolajs Annišinecs, mednieku kolektīva „Naujene” vadītājs Ivans Petrovs, SIA „Kombi D” īpašniece Larisa Dzenīte, SIA „DeKort M” vadītāja Tatjana Mihejeva. Godināti arī Naujenes pagasta popularizētāji - viesu mājas „Pie draugiem” īpašnieki Arnis Pudāns un Jānis Kudeika, sporta kluba „Beibuks” īpašnieks Ilmārs Lociks un Saeimas deputāts Rihards Eigims. Piensaimnieki saņēma Jēkabpils piena kombināta balvas. Savukārt Daugavpils novada uzņēmēju konsultante Marija Rēķe pateicās sadarbības partneriem I. Miglānei, R. Grustānei, zemeņu audzētājai Irēnai Zemlickai un mājražotājiem Valentīnai un Mečislavam Čapuļiem.

Visu rakstu lasiet 3. novembra numurā.