„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+6.7 °C
apmācies

Svarīgu objektu rekonstrukcija skars visus iedzīvotājus

Daugavpils domē 3. novembrī notika triju sabiedriski nozīmīgu pilsētas objektu prezentācija, kuri drīzumā tiks ievērojami pārbūvēti. Daugavpils centrā būtiski mainīsies divu vietu ierastais izskats – teritorija pie Centra poliklīnikas un tirdzniecības centra „Solo”, savukārt Stropos tiks ierīkotas jaunas tramvaja sliedes.

Šoreiz prezentācijas laikā darbojās mikrofoni, arī shēmas bija saprotamas, tās papildināja fotogrāfijas un speciālistu komentāri. Arī iedzīvotāji izrādīja interesi, zālē bija daudz uzņēmuma „Daugavpils satiksme” pārstāvju un tā vadītājs Ēvalds Mekšs, kā arī tramvaju vadītāji, kuriem interesē satiksmes organizācija ielās ar intensīvu kustību.

Paredzēts mainīt Viestura ielas posmu no 18. novembra līdz Kr. Valdemāra ielai. Stāvvieta pie poliklīnikas tiks paplašināta, tāpēc transports varēs pilnvērtīgi braukt dambja virzienā pa divām joslām. Gājēju zona šī posma vidū tiks likvidēta, Viestura un Raiņa ielas krustojumā uzstādīs luksoforu. Ierīkos papildu joslu labajam pagriezienam no Viestura ielas Raiņa ielā, bet posmā no Raiņa līdz Kr. Valdemāra ielai būs divas vienvirziena kustības joslas.

Visu rakstu lasiet 6. novembra numurā.