„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+8.8 °C
apmācies

Dzimšanas dienu svinēja kopā ar valsti

Daugavpiliete Raisa Kokareva ir dzimusi 18. novembrī un šajā dienā mīļajiem mēdz atgādināt, ka svin svētkus kopā ar valsti. Šogad svētki ir īpaši - viņa saņēma Daugavpils novada domes Atzinības rakstu par desmit gadus ilgo apzinīgo darbu Grīvas poliklīnikā, kur viņa ir pacientu reģistratore.

„Manuprāt, cilvēki ir iemācījušies svinēt Latvijas dzimšanas dienu. Latvija ir skaista zeme. Es gribēdama nevaru piemirst, ka mana dzimšanas diena ir 18. novembrī. Man ir patīkami, ka tā ir brīvdiena. Mani apsveic māsa Lidija, kas arī ir mediķe, ar ģimeni, mazmeita Nataļja, šogad mums piebiedrojās arī mazmazmeitiņa Valērija. Ēdam svētku torti, priecājamies, ka esam kopā,” teica R. Kokareva.

Uz poliklīniku nāk dažāda rakstura un garastāvokļa cilvēki, tomēr Raisa pa šiem gadiem jau ir iemācījusies neitralizēt pat vislielākos dusmu mākoņus. Viņa parasti runā mierīgi, nosvērti, cenšas atrast kopīgu valodu ar katru.

Visu rakstu lasiet 20. novembra numurā.