„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 27. aprīlis
Sestdiena
Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle
+9.4 °C
nedaudz mākoņains

Piektdien VID Rēzeknes klientu apkalpošanas centrā nebūs pieejami vairāki pakalpojumi

Valsts ieņēmumu dienests (turpmāk – VID) vērš uzmanību, ka piektdien, 2015. gada 4. decembrī, VID Rēzeknes klientu apkalpošanas centram, kas atrodas Jupatovkas ielā 11, Jupatovkā, Griškānu pagastā, Rēzeknes novadā, tiks pārtraukta elektroenerģijas piegāde laikā no plkst. 09:00 līdz plkst. 15:00. Tas saistīts ar AS "Sadales tīkls" plānotajiem remontdarbiem elektroapgādes tīklā.

 VID Rēzeknes klientu apkalpošanas centrs būs pieejams apmeklētājiem kā ierasts, proti, no 08:15 – 16:00, taču jāņem vērā, ka elektroenerģijas padeves pārtraukuma laikā nedarbosies stacionārie tālruņi un iedzīvotājiem nebūs pieejami vairāki klientu apkalpošanas centra ikdienā sniegtie pakalpojumi.

VID Rēzeknes klientu apkalpošanas centrā elektrības padeves pārtraukuma laikā no 09:00 – 15:00 nebūs pieejama Nodokļu informācijas sistēma un tādēļ nebūs iespējams iedzīvotājiem izsniegt dažāda veida izziņas, reģistrēt nodokļu maksātājus un veikt izmaiņas reģistrācijas datos, kā arī veikt kases aparātu, kvīšu, biļešu reģistrāciju. Tāpat nebūs iespējams sniegt praktiskas konsultācijas VID elektroniskās deklarēšanas sistēmas jeb EDS lietotājiem.

Minētos pakalpojumus iedzīvotāji varēs saņemt tuvākajos VID klientu apkalpošanas centrā Balvos, Ludzā, Daugavpilī, Preiļos un Krāslavā. VID klientu apkalpošanas centru adreses pieejamas VID mājaslapas sadaļā “Kontakti”.

Elektrības padeves pārtraukuma laikā VID Rēzeknes klientu apkalpošanas centrā no klientiem tiks pieņemti visa veida dokumenti un sniegtas mutiskas konsultācijas.

Jautājumu vai neskaidrību gadījumā iedzīvotāji var zvanīt uz VID Nodokļu un muitas informatīvo tālruni 67120000, sūtīt savu jautājumu uz e-pasta adresi VID.konsultanti@vid.gov.lv vai vērsties ar jautājumiem jebkurā tuvākajā VID klientu apkalpošanas centrā.

VID jau iepriekš pateicas iedzīvotājiem par izpratni un atvainojas par sagādātajām neērtībām.