„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 24. aprīlis
Trešdiena
Nameda, Ritvaldis, Visvaldis
+6.3 °C
apmācies

Labdarības akcijā dāvina Ziemassvētku brīnumu

Daugavpilī 13 tirdzniecības vietās no 3. līdz 5. decembrim notika dāvanu ziedošanas labdarības akcija „Brīnumi Ziemassvētkos”, ko rīkoja Daugavpils lietišķo sieviešu klubs „Olivia” un Daugavpils novada domes Sociālais dienests sadarbībā ar brīvprātīgajiem.

Kluba „Olivia” valdes priekšsēdētāja Irīna Gorkina pastāstīja, ka cilvēki saziedoja dāvanas aptuveni 8000 eiro vērtībā. Tas ir mazāk nekā pagājušajā gadā, tāpēc ka tad akcija notika sešas dienas 18. decembrī dāvanas pasniegs Daugavpils un Ilūkstes novada audžuģimeņu bērniem, tās saņems arī trūcīgo daudzbērnu un nepilno ģimeņu bērni, ģimenes, kas aprūpē bērnus ar invaliditāti, Naujenes bērnu nama un Daugavpils sociālās mājas bērni. Kopā tās būs 163 ģimenes, kurās aug 358 bērni.  

Daugavpiliete Anfija Goršanova akcijā ziedoja savu mazbērnu un mazmazbērnu iecienītākos cepumus. „Esmu bagāta - man ir 2 mazmeitas un 4 mazmazbērni. Ja ciemos atbrauks bērni, man tā būs vislielākā dāvana. Es mīlu bērnus, tāpēc piedalījos labdarības akcijā,” teica Anfija, novēlēdama visām ģimenēm svētkus svinēt kopā un ar priecīgām sirdīm.

Visu rakstu lasiet 8. decembra numurā.