„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+3.2 °C
apmācies

Apgaismojums Veselības ielā jāgaida pāris gadus

Daudzus Neredzīgo biedrības ciemata un tuvējo rajonu iedzīvotājus satrauc apgaismojuma problēma Daugavpilī. Redakcijā vēršas iedzīvotāji, kuru sūdzas, ka Veselības ielā nav nevienas laternas. Nosaukums ielai piešķirts nesen, taču to galīgi neattaisno, uzskata Gaļina, kura nesen šajā ielā tik tikko nesalauza kāju.

„Es gāju no 18. novembra ielas, kurā dzīvoju, uz Daugavpils reģionālo slimnīcu, kur ārstējas mans vīrs. Jau bija tumšs, bet iet pa Veselības ielu ir bīstami pat tad, ja ir kabatas lukturītis,” pastāstīja lasītāja, kura tumšā ielas posmā paklupa un pakrita, stipri sasitot gurnu. Pa 18. novembra ielu līdz slimnīcai nav pārāk tālu jāiet, taču ceļš ved caur mežu un mašīnas šeit brauc ļoti ātri.

Pilsētas domes priekšsēdētājs Jānis Lāčplēsis, diemžēl, pagaidām nevarēja iepriecināt – laternu Veselības ielā nebūs vismaz līdz 2017. gadam, kad tur jāīsteno tramvaja sliežu attīstības projekts. Paredzēts, ka Veselības ielas labajā pusē tiks pagarināts 3. maršruts, kas pēc tam vedīs uz slimnīcu un tad savienosies ar jau esošajām sliedēm Vasarnīcu ielā.