„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 2. maijs
Ceturtdiena
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds
+9.6 °C
nedaudz mākoņains

Autobraucēju ievērībai: daudzviet sniegs apgrūtina braukšanu

VASLatvijas Valsts ceļi informē, ka šorīt sniegs apgrūtina braukšanu Kurzemē, Zemgalē un Latgalē. Sniegotos ceļa posmus tīra un kaisa. Sākot no 3:40 rītā ceļu uzturēšanas darbos iesaistītas 135 VAS Latvijas autoceļu uzturētājs ziemas dienesta tehnikas vienības.

 Šobrīd braukšanas apstākļi uz valsts galvenajiem autoceļiem apgrūtināti sekojošos ceļa posmos:

 Jelgavas, Bauskas, Liepājas, Ventspils virzienos;

Rīgas apkārtnē no Salaspils līdz Babītei;

Daugavpils virzienā no Ogres līdz Daugavpilij, no Jēkabpils līdz Varakļāniem, no Špoģiem līdz Medumiem un uz Daugavpils apvedceļa;

 Uz reģionālajiem autoceļiem sniegs apgrūtina braukšanu Kurzemē, Zemgalē un Aizkraukles, Rīgas, Jēkabpils, Preiļu un Daugavpils apkaimēs.

 Saskaņā ar meteoroloģisko prognozi dienā snigšana mitēsies un ievērojami nokrišņi nav gaidāmi, uz ceļiem veidosies apledojums.

 Jāatceras, ka ceļu uzturētāju darbība nevar novērst ceļu apledošanu. Tā ir vērsta uz braukšanai bīstamu apstākļu uzlabošanu normatīvi noteiktā laikā, tāpēc jārēķinās ar to, ka satiksmes apstākļi ziemā var mainīties strauji.

 Autobraucēji ir aicināti ziņot par apgrūtinātiem braukšanas apstākļiem vai citiem, ar satiksmi un ceļu stāvokli saistītiem novērojumiem VAS Latvijas Valsts ceļi pa diennakts tālruni 80005555, kā arī uzņēmuma Twitter un Facebook kontos.