„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 27. aprīlis
Sestdiena
Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle
+7.4 °C
skaidrs laiks

Dāvanas saņēma arī dzīvnieku patversme

22. decembrī Daugavpilī ar pateicības koncertu noslēdzās Ziemassvētku labdarības akcija „Sniedzot prieka mirkli".

Pasākuma ierosinātāji Novadpētniecības un mākslas muzeja darbinieki, 30 ģimenes, Daugavpils pilsētas domes, J. Pilsudska Daugavpils Poļu valsts ģimnāzijas 7. klases un 10. vidusskolas skolēni un citu pašvaldības iestāžu darbinieki sagādāja dāvanas Daugavpils dzīvnieku patversmes 70 kaķiem un 40 suņiem.

Muzeja direktore Ruta Giptere, pasniegdama patversmes vadītājai Oksanai Bondarenko māju kaķiem, atgādināja, ka pēc sirds siltuma un gādības ilgojas gan cilvēki, gan viņu četrkājainie draugi. Savukārt O. Bondarenko uzsvēra: „Sabiedrībai pagaidām ir grūti pievērsties mazāko brāļu vajadzībām. Šis gads ir nepatīkams tādā ziņā, ka cilvēki, ģimenes atdod savus mīluļus, jo brauc projām. Viņi savu atbildību noveļ patversmei, lai gan esmu pārliecināta, ka dzīvnieks nebūtu traucēklis arī jaunajā dzīves vietā.

Visu rakstu lasiet 30. decembra numurā.