„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+2.0 °C
apmācies

Sporta bāzes tomēr atdos Olimpiskajam centram

 

22. decembrī tika sasaukta Daugavpils domes Finanšu komitejas ārkārtas sēde, kurā 40 minūtes apsprieda tikai vienu jautājumu – pašvaldības un Olimpiskā centra (OC) deleģēšanas līgumu.

„Latgales Laiks” jau rakstīja, ka pašvaldība gatavojas nodot OC deviņas no 13 Daugavpils sporta bāzēm, jo šī iestāde spēj taupīgāk un efektīvāk pārvaldīt līdzekļus, kuri tiek piešķirti to apkalpošanai. Pēc aptuvenām aplēsēm, varētu tikt ietaupīti 65 000 eiro (bāzu apkalpošanai tiek tērēti 1,3 miljoni eiro gadā). Kad Izglītības un kultūras komitejas sēdē jautājums tika izskatīts pirmo reizi, trīs opozīcijas deputāti – Dmitrijs Rodionovs, Anatolijs Gržibovskis un Natālija Petrova nobalsoja „pret”, jo uzskata, ka ticis ignorēts Publisko iepirkumu likums, turklāt, līgums sastādīts virspusēji, nav norādīti konkrēti skaitļi un piemēri. Pateicoties vēl vienam deputātam, kurš atturējās, ar balsu vairākumu jautājums tika noraidīts.

Visu rakstu lasiet 30. decembra numurā.