„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+8.4 °C
neliels lietus

2016. gadā būs daudz kultūras pasākumu

Daugavpils domes Kultūras pārvaldē apkopoja 2015. gada notikumu rezultātus un pastāstīja par 2016. gada plāniem. Daugavpils jubilejas gadā bija daudz dažādu pasākumu, pilsētā notika tradicionālie festivāli „Sudraba zvani”, „Parad Alle”, „Jazz Joy Spring”, „Muzikālais augusts” un citi, notika Latgales dziesmu svētki, Rīgas ielas svētki, daudzi koncerti, kuros skatītāji guva neaizmirstamas pozitīvas emocijas.

Arī 2016. gads solās būt tikpat notikumiem bagāts, turklāt ir ieplānoti jauni, ļoti interesanti masu pasākumi, kuri var kļūt tradicionāli. Jau februārī notiks Starptautiskais tautas deju sadancis, kurā rotaļās ies vietējie un vieskolektīvi. Martā Vienības laukumā tiks svinēta Masļeņica, bet aprīļa beigās Daugavpilī notiks vērienīgs folkloras festivāls, kurā piedalīsies ārzemju viesi, šis pasākums ir izveidojies no kādreizējā masku tradīciju festivāla.

Visu rakstu lasiet 30. decembra numurā.