„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. aprīlis
Pirmdiena
Laine, Raimonds, Vilnis
+9.4 °C
skaidrs laiks

Iedzīvotājiem iepatikās vecais tramvajs un busiņš

Tradicionālā Daugavpils domes Ziemassvētku noformējumu konkursa rīkotāji laureātu apbalvošanai speciāli izvēlējās pirmo Vecā Jaunā gada dienu.

Lai arī pavisam drīz visi svētku rotājumi pilsētā tiks noņemti, atmiņas par tiem iedzīvotāji glabās vēl ilgi. Ziemassvētki un Jaunais ir svētki, kuros rotājumu nemēdz būt par daudz, un šoreiz Daugavpils bija izrotāta bagātīgi un neparasti. Pilsētniekiem un Daugavpils viesiem to atgādinās daudzas skaistas fotogrāfijas.

Konkursa dalībnieki devuši lielu artavu svētku noformējumā, viens no ievērojamākajiem pilsētas objektiem bija ar virtenēm izrotātais tramvajs, kas novietots pie depo 18. novembra ielā, pie tā stūres sēž Salatētis.

Komisija saņēma 13 pieteikumus, četrpadsmitais dalībnieks tika iekļauts sarakstā tikai pēc pilsētas iedzīvotāju lūguma, kuriem ļoti iepatikās izrotātā ātrās palīdzības mašīna uz Neatliekamās medicīniskās palīdzības stacijas jumta Siguldas ielā. „Ieraudzījām tramvaju un nolēmām – vai tad mēs esams sliktāki?” par mediķu ideju „Latgales Laikam” smaidot stāsta Daugavpils neatliekamās medicīniskās palīdzības stacijas vadītājs Viktors Kosnarevičs.

Visu rakstu lasiet 19. janvāra numurā.