„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+11.3 °C
apmācies

Sakot jāvārdu gaisa balonā, iekļūs Ginesa rekordu grāmatā

Daugavpiliete Dagnija Urča un viņas draugs Andrejs Rjapolovs ir viens no laimīgajiem 50 pāriem, kas 14. februārī mīs gredzenus visai oriģinālā veidā – gaisa balonā, tādejādi apliecinot viens otram savu mīlestību un reizē iekļūstot Ginesa rekordu grāmatā. Kad Dagnija joka pēc izteikusi draugam piedāvājumu precēties gaisa balonā, Andrejs nedomājot piekritis. Ideju kvēli atbalstījuši arī radi un draugi, kas noorganizēja vērienīgu balsošanas kampaņu, dodot jauniešiem iespēju piepildīt savu sapni. Tagad Dagnija ir pārliecināta, ka domas materializējas, jo pirms kāda laika abi ieminējušies, ka vēlētos reiz palidot ar gaisa balonu.

Svētā Valentīna diena abiem kļūs par kārtējo romantisko piedzīvojumu.

Mīlestības tēmai veltīts gaisa balonu ziemas festivāls „Love Cup 2016” no 11. līdz 14. februārim risināsies Jēkabpilī un Salas, Krustpils un Viesītes novad

14. februārī – Svētā Valentīna dienā, laulājoties lidojuma laikā, Latvijā tiks uzstādīts pasaules Ginesa rekords – vislielākais vienlaikus lidojumā gaisa balonā salaulāto pāru skaits.

Visu rakstu lasiet 12. februāra numurā.