„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 5. maijs
Svētdiena
Ģederts, Ģirts
+19.6 °C
apmācies

Modes skatē apbalvoja ar Čaplina statuetēm

12. februārī Špoģu mūzikas un mākslas skolā Latgales un Sēlijas mākslas skolu radošās komandas sacentās netradicionālās modes skatē „Kino stils”. Šogad špoģieši bija sagatavojuši īpašu balvu -- Čārlija Čaplina statuetes. 

Par uzvarētājiem savā vecuma grupā kļuva Ilūkstes mūzikas un mākslas skolas audzēkņi ar kolekciju „Jūtu kontrasti” un Daugavpils dizaina un mākslas vidusskolas „Saules skola” jaunieši ar kolekciju „Zemenes zefīrā”. Kolekcijas „Jūtu kontrasti” dalībniece Ērika Dombrovska bija ietērpusies modernā Sniega karalienes kleitā. „Pateicoties konkursam, varu pabūt pasakā. Man patīk karalienes tērps,” teica Ērika.

Ciemiņiem, Šarkovščinas mākslas skolas (Baltkrievija) komandai žūrija piešķīra otro vietu par tērpiem „Meiteņu jampadracis”.

Savukārt Špoģu un mūzikas skolas audzēkņi ar kolekcijām „Melnbaltais”, „Atkal nav ko ģērbt” un „Flinstonu piedzīvojumi” izcīnīja divas trešās godalgas. Par kolekciju „Melnbaltais” savu balvu piešķīra arī skatītāji.

Visu rakstu lasiet 19. februāra numurā.