„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+9.0 °C
nedaudz mākoņains

Tiks noskaidroti Latvijas labākie treneri katrā Latvijas novadā

Žurnāls SHAPE izsludina konkursu Latvijas TOP treneris, kura mērķis ir noskaidrot labākos neprofesionālā sporta trenerus katrā Latvijas novadā un Rīgā. Līdz 15. martam ikviens interesents mājas lapā www.manizurnali.lv var pieteikt savu kandidātu nominācijai Latvijas TOP treneris!

Apzinoties, kāda loma cilvēku aktīvā dzīves stila piekopšanā ir trenerim, SHAPE jau otro gadu sniedz iespēju izcelt trenerus, kuri ir to pelnījuši! Apkopojot iesūtītos pieteikumus, SHAPE redakcija izvirzīs trenerus no katra novada un Rīgas. Konkurss norisināsies divās kārtās, un tam noslēdzoties, žurnālā SHAPE tiks pasludināti 5 Latvijas TOP treneri.

Ļoti bieži, organizējot šāda tipa konkursus, rīkotāji koncentrējas uz galvaspilsētu, aizmirstot, ka aktīva dzīve norit arī ārpus tās. Konkrētais konkurss gala rezultātā sniegs noderīgu informāciju par treneriem arī ārpus Rīgas. Katrā novadā tiks pieteikti jauni vārdi un sporta klubi.

Konkursā savus trenerus piesaka arī dziedātāji Aija Andrejeva un Markuss Riva. Aija Andrejeva par savu TOP treneri nosauc Diānu Stupeli, kas rāda viņai piemēru un kurai gribas līdzināties. Savukārt Markuss Riva atzīst, ka tieši DCH studijas treneris Kaspars Ozoliņš ir palīdzējis viņam ieiet fitnesa pasaulē.

2015. gada titula Latvijas TOP treneris ieguvēji: Mikus Embrekts – Rīgas apgabals, TRX, trenažieru zāles, grupu un individuālais treneris sporta klubā Veselības fabrika, Inga Dzene – Vidzeme, grupu un individuālo nodarbību trenere Valmieras veselības sporta studijā Vingrotava, Valentīna Kuzņecova – Zemgale, pilašu, kalanētikas trenere Bauskas Fitnesa klubā, Aleksejs Grehovs – Latgale, basketbola treneris Rēzeknes basketbola klubā Ezerzeme, Ieva Valdmane – Kurzeme, TRX nodarbību trenere olimpiskā centra Ventspils basketbola hallē         

 Par konkursa organizatoru: SHAPE ir veselīga dzīvesveida žurnāls, ko izdod visā pasaulē. Latvijā to izdod izdevniecība Žurnāls Santa kopš 2015. gada un katru mēnesi tam uzticas vairāk nekā 22 000 lasītāji Latvijā (dati: TNS/ziema 2012). SHAPE ik mēnesi publicē rakstus par attiecībām, modi, skaistumkopšanu, karjeru, veselību, uzturu un aktīvu dzīvesveidu. SHAPE - 100% iedvesma labākai dzīvei!